enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2588
EURO
37,3991
ALTIN
2.918,35
BIST
8.828,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
24°C
Bursa
24°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
18°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
18°C
Cuma Çok Bulutlu
18°C

Yıkım için tebligatlar yapıldı

Yıkım için tebligatlar yapıldı
A+
A-

Orhangazi’de yeni terminal projesi nedeniyle yıkımı yapılacak olan mevcut terminalde faaliyet gösteren işletmelere Orhangazi ve Büyükşehir Belediyesi’nden terminali ivedilikle tahliye edin yazısı gönderildi. İşletmelerin tahliyesi ile birlikte terminal binasının yıkımının başlatılacağı kaydedildi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından mevcut terminal binasının olduğu alanda inşa edilecek olan otel, akaryakıt istasyonu ve ticaret alanı nedeniyle mevcut terminal binasının yıkımı için geri sayıma geçildi.

İşletmelere “tahliye” yazısı

Projeye göre terminal alanında köy minibüsleri için butik bir peron inşa edilecek. Geri kalan bölümlere ise otel, akaryakıt istasyonu ve ticari alanlar yapılacak. Orhangazi Belediyesi’ne ait Göl Yolu girişindeki Fen İşleri Müdürlüğü’nün olduğu alana ise yeni terminal yapılması gündemde. Öte yandan Orhangazi Belediyesi ve Bursa Büyükşehir Belediyesi, terminalde faaliyet gösteren işletmelere tahliye yazısı gönderdi. İvedi tahliye notu ile gönderilen yazıda işletmelerin bir an önce boşaltılması istendi.