enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
26°C
Bursa
26°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
29°C
Pazartesi Çok Bulutlu
30°C
Salı Hafif Yağmurlu
29°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
30°C

Yeni emniyet binası için çalışmalar başladı

Yeni emniyet binası için çalışmalar başladı
A+
A-

Orhangazi’de yeni Emniyet Müdürlüğü binasının yapılacağı arsada, ekipler tarafından ağaç kesimlerine başlandı. Yapılan incelemede ömrü dolan ağaçların kesileceği, diğer ağaçların ise sökülerek başka bir bölgeye taşınacağı belirtildi.

Orhangazi Emniyet Müdürlüğü binası için artık çalışmalar resmen başladı. Ortkent bölgesindeki Balgöç binası yanında bulunan arsa üzerine inşa edilecek olan yeni Emniyet Müdürlüğü binası için arsa üzerindeki ağaçlar tartışma konusu olmuştu.

Ömrü dolmuş ağaçlar kesiliyor

Emniyet Müdürlüğü binasının yapımını üstlenen yüklenici firma inşaat alanında çalışmalara başlıyor. Firma geçtiğimiz günlerde alandaki ağaçların söküm işlemi için Büyükşehir Belediyesi’ne başvurmuştu. Büyükşehir Belediyesi ise arsa üzerinde yaptığı tespitlerde ömrü dolan ağaçların kesim işlemine başladı. Diğer ağaçlar ise sökülüp başka bir bölgeye taşınacak. Arsada bu işlemler tamamlandıktan sonra ise inşaat çalışmaları başlatılacak.