enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0311
EURO
37,9484
ALTIN
2.801,96
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
25°C
Bursa
25°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Hafif Yağmurlu
24°C
Cumartesi Yağmurlu
22°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
CARGILL
CARGILL

Doğa tutkunlarından zirve yürüyüşü

Doğa tutkunlarından zirve yürüyüşü
A+
A-

Bursa’da faaliyet gösteren Orhangazi Yaşam Doğa tutkunları grubu, Gazze’deki soykırıma dikkat çekmek ve 30 Ağustos Kutlaması için Uludağ’ın zirvesine yaklaşık 22 kilometrelik bir yürüyüş gerçekleştirdi.

Zirveye Türk bayrağı dikip 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlayan grup, İsrail’İn Filistin’de yürüttüğü soykırıma dikkat çekmek için de Filistin Bayrağı açtılar.

Orhangazi’de liderliğini Abdülkadir Varlı’nın yaptığı Orhangazi Yaşam ve Doğa Grubu, önceki gün Uludağ’ın zirvesine özel bir yürüyüş gerçekleştirdi. Bursa genelinden 60 doğa tutkununun katıldığı Uludağ’ın zirve yürüyüşü milli parklar bölgesinden başladı.

22 kilometrelik yürüyüş

Grup yaklaşık 22 kilometrelik yürüyüşün ardından Uludağ’ın en yüksek zirvesine kadar ulaştı. Burada zirveye Türk Bayrağı diken grup, İsrail’in Filistin’de uyguladığı soykırıma dikkat çekmek için de Filistin Bayrağı açtı.

5 saatlik bir yürüyüş

Grup yaklaşık 5 saatlik bir yürüyüşün ardından zirveye vardı. Burada bir süre kamp kuran Orhangazi Yaşam Doğa Grubu daha sonra dönüş yoluna geçti.